Waar moet u op letten?

  • Er zijn twee verschillende varianten van PVC. Een lijm-versie en een click-versie.
    • Bij de lijmversie dient de ondergrond compleet glad te zijn. Er mogen geen oneffenheden in de ondergrond zitten aangezien dit voor problemen zorgt bij het leggen van het PVC. Als er bijvoorbeeld een klein steentje op de ondergrond ligt en het PVC wordt erop verlijmd zorgt dit ervoor dat de PVC vloer scheurt of beschadigt. Dit is niet wat u wilt! Ons advies is dan ook altijd om de ondergrond te laten egaliseren. Dit maakt de ondergrond spekglad. Zo verzekert u zichzelf van een mooi eindresultaat. 
    • Bij de click-versie is het noodzakelijk om een goede ondervloer te leggen onder het PVC. Dit neemt de eventuele oneffenheden van de ondergrond weg en zorgt ervoor dat u een mooi eindresultaat kunt realiseren. 
  • Als u berekent hoeveel vierkante meters PVC u nodig heeft moet u er altijd 5% van het totale aantal vierkante meters bij optellen. Dit dekt het zaagverlies dat u lijdt bij het leggen van de PVC vloer.
  • Wij kunnen uw PVC vloer vakkundig laten leggen door onze ervaren stoffeerders. 
  • Alle weergegeven vloeren kunt u in onze showroom bekijken!

Onze legservice

Wij kunnen de vloer uiteraard voor u leggen. Hiervoor hebben wij ervaren stoffeerders die u blij kunnen maken met het vakkundig leggen van uw aangeschafte PVC vloer. Als u de vloer bij ons in de webshop bestelt kunt u bij de opmerkingen aangeven dat u gebruik wilt maken van onze legservice. Wij nemen dan contact met u op zodat wij in samenspraak met u een datum kunnen afspreken voor het leggen van de vloer.

Let op! De overgangsprofielen die onze stoffeerders eventueel voor u moeten plaatsen moet u nog aanschaffen naast het PVC en de eventuele ondervloer. 

Prijzen legservice PVC click-versie

Legservice Prijs
In overleg € 10,00 per M2

Prijzen legservice PVC lijm-versie (Inclusief egaliseren tot 3mm!)

Legservice Prijs
In overleg € 21,50 per M2

Quick-Step Pulse click